m 2021

 

You ARE ON AIR…

Σπουδές στη δημοσιογραφία της τηλεόρασης του ραδιοφώνου των social media.
Η Σχολή Νew Media Studies ιδρύθηκε από τον Σταμάτη Μαλέλη και εξαρχής στελεχώθηκε από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία και διαδρομή στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης. Κίνητρο για τη δημιουργία της, το 2007, ήταν η διαπίστωση ότι δεν υπήρχαν στη χώρα μας σχολές που να είναι προσανατολισμένες στα νέα μέσα, στην τηλεόραση και το διαδίκτυο.
Στόχος μας από την πρώτη στιγμή ήταν να εκπαιδεύσουμε τους δημοσιογράφους της νέας εποχής. Τους ανθρώπους που πλάι στην ικανότητα να ερευνούν ένα θέμα, να παράγουν δημοσιογραφικό κείμενο υψηλού επιπέδου, να πάρουν μια συνέντευξη και να κάνουν σχολιασμό, θα μπορούν να σταθούν στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και να αξιοποιούν τις τεράστιες δυνατότητες του διαδικτύου και των social media
Όλους εκείνους που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν σε μια εποχή όπου ο χώρος των media αλλάζει ριζικά και οι νέες τεχνολογίες δημιουργούν νέους κανόνες δημοσιογραφίας.
Το 2021 συνεχίζουμε και ανανεώνουμε το πρόγραμμα σπουδών, ακριβώς για να ανταποκριθούμε στο νέο τοπίο της ενημέρωσης και τις νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται στα media.
Γι’ αυτό και δίνουμε έμφαση στη γνώση του διαδικτύου, την εκπαίδευση στην αξιοποίηση των social media, την εξοικείωση με τις ψηφιακές πλατφόρμες, το blogging, τα podcast, τις παραλλαγές Web TV.
Στόχος μας να βοηθήσουμε στην εκπαίδευση και κατάρτιση ανθρώπων που δεν θα είναι απλώς ικανοί να εργαστούν ως δημοσιογράφοι-παρουσιαστές, αλλά θα είναι ολοκληρωμένοι δημιουργοί πρωτότυπου περιεχομένου (content creators). Ο στόχος είναι με αυτό τον τρόπο να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πραγματικές γνώσεις και να χτίσουν το δικό τους ψηφιακό portfolio.
Το πρόγραμμα σπουδών δεν περιορίζεται στα μαθήματα αλλά συμπληρώνεται με on line events, δραστηριότητες, σεμινάρια από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς των ΜΜΕ, που μοιράζονται με τους σπουδαστές την εμπειρία τους και τα μυστικά του επαγγέλματος και φυσικά πρακτική άσκηση σε μεγάλα μέσα ώστε να εξοικειώνονται με τις προκλήσεις της δημοσιογραφικής εργασίας, να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τον χώρο των media, αλλά και να έχουν ευκαιρίες να τραβήξουν την προσοχή των στελεχών του χώρου για να ξεκινήσουν τη καριέρα τους.
Γι’ αυτό το λόγο η New Media Studies συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης.
ΜEGA , ΒΗΜΑ , ΤΑ ΝΕΑ , ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ , ΙΝ.GR, LAY-OUT.GR είναι μόνο μερικές από τις συνεργασίες μας.
Στη New Media Studies ο Σταμάτης Μαλέλης πλαισιώνεται από καταξιωμένους δημοσιογράφους και σας μεταφέρει στη μαγεία της τηλεόρασης και τη δημοσιογραφία των νέων μέσων
Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα Μαρτίου 2021 μόλις άρχισαν.
Πληροφορίες στο: 2107709100