ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Eκφωνηση,συνταξη, παραγωγή

3…2…1… Είσαι στον αέρα! Η φωνή σου εκπέμπει, και οι ιστορίες σου, έχουν πλέον ακόμη μεγαλύτερο κοινό! Είσαι Ραδιοφωνικός Παραγωγός! Ή μήπως όχι ακόμα;

 

Πέρα από τη φωνή σου, για να υποστηρίξεις ένα ολόκληρο ραδιοφωνικό πρόγραμμα, χρειάζεται κάτι παραπάνω σε γνώσεις! Πρέπει να ξέρεις να εκφωνείς ανάλογα το πρόγραμμα και την ταυτότητα του σταθμού. Να παράγεις ραδιοφωνικές εκπομπές, ένθετα, ενότητες, να χειρίζεσαι τεχνολογία αιχμής, να κάνεις playlists, να κάνεις ραδιοφωνικό ρεπορτάζ, να μοντάρεις το ηχητικό υλικό, να ραδιοσκηνοθετείς.

Μην καθυστερείς άλλο! Βάλε ακουστικά, πιάσε μικρόφωνο και πάμε! Δύο συναρπαστικά εξάμηνα γεμάτα γνώσεις και μυστικά σε περιμένουν!

WEB-RADIO-BOX1
cutting

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΡ – ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ

Τώρα μπορείς να ενώσεις τα πλάνα της γνώσης σου και να δημιουργήσεις την καριέρα που έχεις ονειρευτεί!!

 

Σπούδασε τεχνικός τηλεόρασης και γνώρισε την τέχνη του μοντάζ και πως να αποκτήσεις γνώσεις για την ψηφιακή εικόνα και την κάμερα. Γίνε ο πιο σημαντικός συνεκτικος κρίκος μεταξύ παρουσιαστών και τηλεθεατών. Τα μαθήματα θα σου προσφέρουν εξοικείωση με τον τεχνολογικό εξοπλισμό όπως με και τα software που χρησιμοποιούνται.
Το ταξίδι για την ανακάλυψη της λογικής πίσω από την σύνθεση εικόνων αλλά και την κάμερα διαρκεί δυο εξάμηνα γεμάτα γνώσεις και νέες εμπειρίες!
Η δίμηνη φοίτηση σου θα είναι αρκετή για να σου αλλάξει την οπτική για τον χώρο της τηλεόρασης !!!.

 

Το μέλλον σου είναι στα χέρια σου!!!

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Οργάνωσε εκπομπές και σόου.Στο πιο σύγχρονο
τηλεοπτικό επάγγελμα

 

Θες να δεις τι γίνεται πίσω από τις κάμερες και να ζήσεις από κοντά την μαγεία της τηλεόρασης;;!! Σπούδασε το πιο σύγχρονό τηλεοπτικο επάγγελμα, γίνε διευθυντής παραγωγής και δες το όνειρο των media από κοντά!.Ο διευθυντής παραγωγής είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό και την υλοποίηση των προγραμμάτων παραγωγής με σκοπό να παράγουν προιόντα υψηλής ποιότητα Τα ειδικά μαθήματα σε καθοδηγούν για να οργανώνεις εκπομπές και show, να ενίσχυσεις τις επικοινωνιακές και ηγετικές σου ικανότητες, να μάθεις να δουλεύεις άριστα στο δευτερόλεπτο και να λαμβάνεις υπόψη σου κάθε λεπτομέρεια. Κανε την πιο σωστή επιλογή για την καριέρα σου τώρα, γίνε ο ενορχηστρωτής μιας εκπομπής, και πρόσθεσε μαγεία σε κάθε πρόγραμμα!!!!!

3..2..1BOX