FANTASTIC MIX

Fresh Knowledge and Real Practice

Στη New Media Studies δεν υπάρχουν θεωρητικά μαθήματα. Καθένα από τα μαθήματα συνδυάζει τη ζωντανή εξειδικευμένη γνώση. Εδώ όλη η γνώση κάθε μέρα γίνεται πράξη. Εδώ μαθαίνεις για το ρεπορτάζ και αμέσως ερευνάς, παίρνεις την κάμερα και παρουσιάζεις στη τάξη σου, στους αυριανούς σου συναδέλφους.

 

Από τις οδηγίες των έμπειρων καθηγητών, στην αίθουσα σύνταξης στο στούντιο, on air στον τηλεόραση, κάμερες, φώτα, μικρόφωνο, συνεργεία, autocue, τεχνικοί, σκηνοθέτες…

Η ζωντανή γνώση σε δυναμώνει επαγγελματικά, είσαι από πολύ νωρίς έτοιμος να περάσεις στο αληθινό πεδίο δράσης. Οι καθηγητές σου γίνονται συνεργάτες σου.

 

Αυτό το μείγμα ζωντανής γνώσης και πρακτικής, κάνει την κάθε σου ημέρα διαφορετική. Εδώ ζεις τη δημοσιογραφία και τα media. Εδώ αλλάζεις τη ζωή σου!

LIVE & REAL PRACTICE LEARN FROM THE INDUSTRY

From the Classroom to the NewsRoom and in the Media

Στη New Media Studies δημιουργούμε επαγγελματίες έτοιμους να κατακτήσουν θέσεις εργασίας.

 

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα, στο τρίτο μέρος των σπουδών σου, κάνεις την πρακτική σου σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Εντάσσεσαι σε δημοσιογραφικές ομάδες,

• παίρνεις μέρος στη σύσκεψη, • κάνεις ρεπορτάζ, • μοντάρεις,

δημιουργείς καμπάνιες, η δουλειά σου είναι ουσιαστική και βγαίνει στον αέρα. Εδώ η πρακτική σημαίνει πραγματική εργασία, που αξιολογείται συνεχώς.

 

Εδώ η πρακτική είναι το εισιτήριο σου για την αγορά εργασίας. Στην NMS δεν υποσχόμαστε, δίνουμε πραγματικές ευκαιρίες εξέλιξης.

MORE MERITOCRATIC TEAM BUILDING SKILLS

Meritocratic rating system. Here, the good ones go further.

Στην New Media Studies η αξιοκρατία και η διάκριση διασφαλίζονται μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα αξιολόγησης. Για κάθε μάθημα ξεχωριστά υπάρχει λεπτομερές πρόγραμμα διδακτέας ύλης ανά ώρα. Επίσης περιλαμβάνει:

• Εβδομαδιαίες εργασίες βασισμένες στην διδακτέα ύλη • Εργασία εξαμήνου • Τελικές εξετάσεις

 

Προσωπική Εξέλιξη – Ομαδικότητα

Οι εργασίες είναι άλλοτε ατομικές και άλλοτε ομαδικές και έχουν ως στόχο την ανάπτυξη προσωπικών αλλά και ομαδικών δεξιοτήτων σου. Ειδικά στο χώρο της δημοσιογραφίας και των media οι προσωπικές δεξιότητες είναι εξίσου σημαντικές με τη δυνατότητα επικοινωνίας των ιδεών σου με την συνατακτική σου ομάδα. Είτε είσαι στo Control Room είτε στο Newsroom, είτε σε reportage είσαι πάντα ένα με την ομάδα σου.

 

Προσωποποιημένη Αξιολόγηση.

Ο περιορισμένος αριθμός εισακτέων μας δίνει την δυνατότητα να σε αξιολογούμε εξατομικευμένα και να σου δώσουμε λεπτομερώς τις κατάλληλες κατευθύνσεις για την βελτίωση σου. Παράλληλα, οι εξετάσεις είναι ένα μίγμα προφορικών και γραπτών εξετάσεων έτσι ώστε να έχουμε την πλέον λεπτομερή εικόνα για την πορεία της φοίτησης σου.

 

Ο μέσος όρος όλων των παραπάνω ορίζει την τελική βαθμολογία του κάθε μαθήματος, που παίζει ρόλο στις συστάσεις που λαμβάνεις με το πέρας του προγράμματος.

MORE FLEXIBLE STYDUING, WORKING? EXPLORE PARALLEL STUDIES

Flexible, designed to your measures

Το πρόγραμμα της New Media Studies είναι από τα πιο ευέλικτα, βοηθώντας να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου στην δημοσιογραφία ενώ:

•Εργάζεσαι • Φοιτάς σε άλλες σχολές • Διενεργείς το μεταπτυχιακό ή το διδακτορικό σου

Τώρα με την εναλλακτική δύο τμημάτων: • Πρωινό • Απογευματινό

 

μπορείς να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου εύκολα, χωρίς να θυσιάσεις την εργασία σου ή άλλες σπουδές.

Επίσης οι ώρες διδασκαλίας έχουν επιλεχθεί ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές να παρακολουθούν τα Ειδικές διευκολύνσεις παρέχονται σε φοιτητικές περιόδους εξεταστικής, ή σε υψηλού φόρτου εργασίας, ακόμα και σε περιπτώσεις ταξιδιών στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Τώρα μπορείς να ολοκληρώσεις ταυτοχρονα τις σπουδές σου και σε άλλες σχολές, ή να αναβαθμίσεις τη θέση σου στην εργασία σου, χωρίς να διακόψεις απο αυτή.

 

Τώρα μπορείς να σπουδάσεις παράλληλα με την εργασία σου ή άλλες σπουδές.

BEYOND CLASSROOM

Showcase your work everyday

Στη New Media Studies δεν υποσχόμαστε, αλλά έχουμε δομήσει έτσι τόσο το πρόγραμμα σπουδών, το κάθ μάθημα ξεχωριστά, αλλά και την αξιολόγηση σου, ώστε στην ουσία όλη η φοίτηση σου να είναι μια συνεχή ευκαιρία να δείξεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου.

Εδώ δείχνεις τη δουλειά σου στους καθηγητές σου, τους κορυφαίους επαγγελματίες της δημοσιογραφίας και των media που είναι υπεύθυνοι για την στελέχωση τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών σταθμών αλλά και τμημάτων επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων των πιο επιτυχημένων εταιριών.

 

Εδώ δεν υποσχόμαστε. Δημιουργούμε πραγματικές ευκαιρίες εργασίας κάθε μέρα.

IMG_0014