Τελευταία Νέα

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Με ανανεωμένο πρόγραμμα σπουδών η New media Studies ανοίγει νέο κύκλο εγγράφων για το Μάρτιο 2024 .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ 2023

Μετά από την απόφαση της επιτροπής ανακοινώνονται τα ονόματα των νικητών που κερδίζουν τις πέντε υποτροφίες στο διαγωνισμό για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 και είναι τα εξής:

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2023-2024

Οι εγγραφές στη New media Studies  για σπουδές Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας εχουν ξεκινήσει . 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ NEW MEDIA STUDIES

Για ακόμα μια χρονια η New Media Sudies διοργανωνει διαγωνισμό υποτροφιων και χαρίζει 5 υποτροφίες 

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων υποτροφιών διαγωνισμου 2022-2023

          Η Νew Media Studies με χαρά ανακοινωνει του νικητες του φετινου διαγωνισμου υποτροφιων για το ακαδημαικο έτος 2022 – 2023 

Διαγωνισμός Υποτροφιών New Media Studies

                                                       Διεκδίκησε μια υποτροφια για σπουδές δημοσιογραφίας στη New Media Studies 

Διαγωνισμός Υποτροφιων 2022 – Διεκδίκησε 5 υποτροφίες

  Μεγάλος διαγωνισμος υποτροφιών απο τη New Media Studies

New Media Studies: Στις 28-29 Μάϊου διήμερο σεμινάριο «Γίνε τηλεπαρουσιαστής»

                                          H Νew Media Studies διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά το σεμινάριο «Γίνε Τηλεπαρουσιαστής»

Έλα και Γνώρισε μας


Η επιλογή των σπουδαστών γίνεται αποκλειστικά με συνέντευξη, προκειμένου να αξιολογήσουμε το background τους, τα κίνητρα και τη θέληση τους. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου και έλα να γνωριστούμε!

Κάνε την αίτηση σου


Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας το επίπεδο των σπουδαστών, γνωρίζουμε τον καθένα προσωπικά και προχωράμε μαζί βήμα βήμα, χτίζοντας εμπειρίες. Κάνε την αίτηση σου στη New Media Studies και άλλαξε την ζωή σου.

LIVE THENMS
EXPERIENCE

Η New Media Studies σου αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι, που γράφεις, σε κάνει να έχεις κριτικό πνεύμα, ήθος και τελικά… γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Ο κόσμος των media ανοίγεται μπροστά σου η εμπειρία ξεκινάει…

Studio

Ζωντανή γνώση

3 εξάμηνα γεμάτα έμπνευση και φρέσκια γνώση που θα σου αλλάξουν τη ζωή. Πάνω από 25 ενότητες που αφορούν την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τον Τύπο, το internet και τα social media, ώστε να γνωρίσεις ολοκληρωτικά το χώρο των media.

media

Eργασιακή εμπειρία

Είσαι μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ελέγχεις την ροή μέσα στο control, κάνεις την δική σου εκπομπή στο web TV, συμμετέχεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές. Είσαι στην καρδιά των γεγονότων και συνδημιουργείς με κορυφαίους επαγγελματίες των media.

100%
των σπουδαστών κάνουν πρακτική άσκηση σε συνεργαζόμενα media

15
Συνεργαζόμενα media, κορυφαία κανάλια, ραδιοφωνικοί σταθμοί, news και lifestyle portals

INSIDE MEDIA

STUDIO

Radio

Η νέα τάξη πραγμάτων για το ραδιόφωνο. Η δύναμη των λέξεων και της χροιάς της φωνής. Ποιά η εξέλιξη του και ο ρόλος του σήμερα; Πώς μπορώ να ξεχωρίσω; Live εκπομπές, μαθήματα ορθοφωνίας και παρουσίασης. Το ραδιόφωνο αποκαλύπτεται…

SOCIAL-RADIO

Online Media

Ο κόσμος γίνεται όλο και πιο ψηφιακά απαιτητικός. Ποιά είναι η νέα μορφή δημοσιογραφίας; Ποιά τα κυριότερα μέσα και ποιά τα μυστικά τους; Η δύναμη της ταχύτητας, η ελκυστικότητα του κειμένου και η αλληλεπίδραση. Ποιός ο τέλειος συνδυασμός; Το internet είναι εδώ… Ανακάλυψε το!

TV

Oι νέες τάσεις, οι τεχνολογίες που έρχονται. Η δύναμη του άψογου συνδυασμού εικόνας και ήχου. Τι είναι το ρεπορτάζ, ποια τα μυστικά της τηλεπαρουσίασης, η θεωρία στην πράξη. Τα μυστικά της τηλεόρασης αποκαλύπτονται….

NMS
COURSES

Ένα πρόγραμμα σπουδών σχεδιασμένο για εσένα.

Μέσα από 3 βασικούς πυλώνες, σχεδιάζουμε βήμα βήμα το πρόγραμμα σπουδών που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Γνωρίζεις τον κόσμο της δημοσιογραφίας, των media και της επικοινωνίας, με βαθιά και πλήρη γνώση, ενώ μέσα από καθημερινή πρακτική εξάσκηση κάνεις τη γνώση βίωμα. Εδώ είσαι πραγματικός δημοσιογράφος.

YOUR MENTORS

Δίπλα σου από την αρχή μέχρι το τέλος.

Επαγγελματίες που εστιάζουν στον κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, ώστε να σου δώσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις που θα συναντήσεις!

MEET THE NMSERS


Για εμάς κάθε απόφοιτος είναι κομμάτι της ζωής μας. Οι ΝΜSers αποτελούν μέρος του μυαλού και της καρδιάς μας. Είναι πάντοτε μαζί μας.

  CASE STORIES  
StathourouAggeliki2345
XenofonSkintzis
GeorgiaGarazionti_4

WE
ARE
SOCIAL