Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

MEDIA MEETS INNOVATION

1ο Media Concept Building.

Όλη η μαγεία των media φιλοξενείται σε ένα υπερσύγχρονο 5όροφο κτίριο 550 τ.μ. στην καρδιά της Αθήνας. «Στη New Media Studies πιστεύουμε ότι για να ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα σε καινοτομία θα πρέπει να υπάρχει πέρα από τη θέληση και το απαραίτητο περιβάλλον που ευνοεί την καινοτομία.»
Σταμάτης Μαλέλης

bulding

5 όροφοι καινοτομίας και δημιουργικότητας.

montaz

Εκεί που η γνώση γίνεται εμπειρία και πρακτική εξάσκηση.

background-6

Εδώ ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη ιδεών και την εξέλιξη των ταλέντων.

INNOVATION ROOMS

Εδώ δεν υπάρχουν αίθουσες διδασκαλίας, υπάρχουν αίθουσες καινοτομίας.

Αίθουσες όπου οι σπουδαστές αναπτύσσουν τα ταλέντα τους, εκφράζονται δημιουργικά, μαθαίνουν να καινοτομούν και έτσι μετατρέπεται η γνώση σε βιωματική εμπειρία.

WEB RADIO

Είσαι ON AIR.

Κονσόλες τελευταίας τεχνολογίας για να εκπαιδευτούν οι σπουδαστές στην τονικότητα, ορθοφωνία και παραγωγή εκπομπών. Ηχογραφήσεις, δοκιμαστικά και δικές τους ραδιοφωνικές εκπομπές για ν’ αποκτήσουν εμπειρία στη διαχείριση του ραδιοφωνικού αέρα.

P8060055

Γίνε ραδιοφωνικός παραγωγός.

radio3

Ζήσε τη μαγεία του ραδιοφώνου.

WEB TV

Γίνε το επόμενο αστέρι της τηλεόρασης

Η γνώση γίνεται βίωμα, εμπειρία, διασκέδαση μέσα στο υψηλής τεχνολογίας Studio Web TV. Οι σπουδαστές παίρνουν τα ηνία και δημιουργούν τις δικές τους εκπομπές, δουλεύοντας μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

DIGITAL ROOM

Η τεχνολογία στα χέρια σου.

Mόνο όταν οι σπουδαστές έρχονται καθημερινά και ουσιαστικά σε επαφή με τις νέες τεχνολογίες, μέσα σε ένα περιβάλλον καινοτομίας, μπορούν να μάθουν να χειρίζονται επαγγελματικά τα Νέα Μέσα και να γίνουν οι δημοσιογράφοι του αύριο.

re

Ανακάλυψε τη δυναμική των ψηφιακών μέσων.

dipla-soy2

Εξειδικεύσου στις νέες τεχνολογίες και γίνε ο δημοσιογράφος του αύριο.

media

Μάθε να αναζητάς ειδήσεις στο διαδίκτυο.

MONTAGE STUDIO

Ανακάλυψε την τέχνη του montage

Μια αίθουσα montage με όλο τον απαραίτητο και υπερσύγχρονο εξοπλισμό για να μάθουν οι σπουδαστές να δημιουργούν στην πράξη τα video που θα ξεχωρίσουν.