YOU CAN BE A NMSER
A LEADING MEDIA PROFESSIONAL

Κριτική σκέψη, ελκυστική γραφή και ήθος.

Οι NMSers ακολουθούν την επικαιρότητα, ενημερώνονται και εξελίσσονται καθημερινά, όμως πάνω από όλα είναι πολίτες του κόσμου που νοιάζονται για την ανθρωπότητα. Αυτό θέλουμε και για εσένα.
Λόγω του μικρού αριθμού εισακτέων, εστιάζουμε στον κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, ώστε να καλλιεργήσει τα ταλέντα και τις ικανότητες που θα τον κάνουν μοναδικό στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

 

Εδώ μαθαίνεις πως να βρίσκεις, να γράφεις, να παράγεις την ιστορία που μπορεί να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων.


Στην ΝΜS διαμορφώνεις ένα τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης για την αγορά εργασίας. Μαθαίνεις να θέτεις στόχους και να τους πετυχαίνεις με όπλα σου τη δύναμη της θέλησης και την πίστη στις ικανότητές σου. Ζωντανή γνώση από καθηγητές – ηγέτες στον επαγγελματικό κλάδο τους, εργασίες πρόκληση, παρουσιάσεις μπροστά στους πιο επιθυμητούς εργοδότες της αγοράς, πρακτική άσκηση και social events για δικτύωση με διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου σε μεταφέρουν απευθείας στον πραγματικό κόσμο της δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ.

 

Στη New Media Studies συνδημιουργούμε προσωπικότητες που μπορούν να κατακτούν τις θέσεις εργασίας που στοχεύουν.

LIVE A REAL EXPERIENCE JOIN A UNIQUE COMMUNITY

Περισσότερο από ένα πρόγραμμα σπουδών, αναπτύξαμε το αίσθημα της ομάδας.

Δημιουργήσαμε μια δυνατή κοινότητα για όλους τους NMSers και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν είναι έξω και αναζητούν τη δουλειά που ονειρεύονται.

Όταν είσαι μέλος μιας κοινότητας, χτίζεις ισχυρούς δεσμούς με ανθρώπους που αργότερα θα είναι μελλοντικοί σου συνεργάτες, μελλοντικό σου δίκτυο.
Χτίζεις ακόμα το όνομα, το brand της New Media Studies και είναι η περηφάνια που νιώθεις που έχει αξία όταν κατακτάς την πρώτη θέση εργασίας, ξέροντας ότι αποφοίτησες από εκεί.

 

Όμως η ζωή πρέπει να είναι μια εμπειρία, μια εμπειρία που θα σου αλλάξει τη ζωή!


Οι NMSers μαθαίνουν από την πρώτη ημέρα να συνεργάζονται και να δουλεύουν σε ομάδες. Εξοικειώνονται στο να επικοινωνούν τις ιδέες τους στους αυριανούς συναδέλφους, προισταμένους ή υφιστάμενους. Κι αυτό επιτυγχάνεσαι μέσα από ξεκάθαρες πρακτικές και διαδικασίες που περιλαμβάνουν:

  • Σχεδιασμό κάθε μαθήματος
  • Προσωπικές & Ομαδικές εργασίες
  • Career Trips

 

Δώσε περισσότερη αξία σε κάθε στιγμή, ζώντας την μαζί με το δίκτυο σου.

kar

CHANGE YOUR LIFE SHAPE YOUR FUTURE

Χτίζουμε προσωπικότητες που μπορούν να κατακτήσουν τη θέση εργασίας που ονειρεύονται.

Στην New Media Studies αποκτάς ισχυρές γνώσεις και διαφορετικό τρόπο σκέψης. Εξοικειώνοντας με όλα τα είδη δημοσιογραφίας και αποκτώντας τριβή στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το internet και τον τύπο γίνεσαι ικανός να δουλέψεις αργότερα στο μέσο που εσύ προτιμάς και ταιριάζεις καλύτερα.

 

Χτίζουμε προσωπικότητες με αυτοπεποίθηση που αναδεικνύουν το ταλέντο τους με τον καλύτερο τρόπο.


Οι ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες είναι αυτές που θα σε ξεχωρίσουν και θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τον εαυτό σου και τις δεξιότητες σου με τον καλύτερο τρόπο. Μαθαίνεις πως να εκφράζεις τις ιδέες σου και να τις επικοινωνείς σε αυτούς που θέλεις να πείσεις. Ταυτόχρονα, με την καθημερινή πρακτική εξάσκηση εδραιώνεις με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα μαθαίνεις καθημερινά.

 

Σου δίνουμε τα φτερά να δουλέψεις σε όλα τα media, αρκεί να το θέλεις εσύ.

vladstudio_mothers_day_tiny_wings_800x600

NMS SUCCESS

OPEN NEW HORIZONS KNOW MORE – DO MORE

Oι επαγγελματίες του αύριο, στις θέσεις εργασίας του σήμερα.

Δημοσιογράφοι στους μεγαλύτερους ειδησεογραφικούς ομίλους έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Συντάκτες και ρεπόρτερ στο οικονομικό, πολιτικό και lifestyle ρεπορτάζ των πιο γνωστών τηλεοπτικών καναλιών. Ραδιοφωνικοί παραγωγοί και εκφωνητές στους δημοφιλέστερους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

 

Πήγαινε την καριέρα σου ένα βήμα παραπέρα.


Αλλά και social media experts, marketers ή σ τελέχη public και media relations στις πιο μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς.Τόλμησε να σπάσεις τα όρια και ξαναδημιούργησε τα εσύ.

 

Ένας νέος ορίζοντας επαγγελματικών επιλογών ανοίγεται μπροστά σου.

NMS ALUMNI

Μπες στην μεγαλύτερη κοινότητα αποφοίτων.
6 χρόνια, 450 απόφοιτοι, 1 Oικογένεια.
Στην New Media Studies οι δεσμοί σου είναι δεσμοί ζωής.

ALWAYS A NEWSROOM TO CALL HOME

Για κάθε νέο στόχο που έχεις, είμαστε εδώ.

Η κάθε αποφοίτηση είναι η έναρξη ενός νέου κύκλου, του ουσιαστικότερου της ζωής σου. Εμείς είμαστε δίπλα σου από τα πρώτα βήματα, στην ανάπτυξη της καριέρας σου, στην επιτυχία. Με συγκεκριμένες διαδικασίες και δομές στηρίζουμε τον κάθε απόφοιτο μας από την πρώτη μέρα του ως επαγγελματία.
Στο δυναμικό ξεκίνημα σου είμαστε εδώ, προσφέροντας μια σειρά υπηρεσιών:

 

Στο δυναμικό ξεκίνημα σου είμαστε εδώ, προσφέροντας μια σειρά υπηρεσιών:

 

1.  Career Seminar εξειδικευμένα για την πρώτη σου συνέντευξη.
2.  Networking events ειδικά σχεδιασμένα σε συνεργασία με τους καθηγητές σου, τους ενδυνάμει συνεργάτες σου για να ενταχθείς άμεσα στην αγορά εργασίας.

 

Μπαίνοντας αυτομάτως στο NMS Alumini Club σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με προηγούμενους απόφοιτους, να ενημερωθείς και να δικτυωθείς με τους δικούς σου ανθρώπους.

06_fine3

THE RIGHT PEOPLE NEXT TO YOUR CAREER

Στην διάρκεια της καριέρας σου, έχεις δίπλα σου πάντα ένα συμπαραστάτη.

Career Development Seminars για να σχεδιάσεις με επιτυχία την ανοδική σου καριέρα. Η New Media Studies είναι δίπλα σου, για την μεταγραφής σου, να σε συμβουλέψει για να κάνεις με σιγουριά τα επόμενα τα επόμενα βήματα.
Guest Speakers- Seminars: Ως απόφοιτος απολαμβάνεις μια προνομιακή σειρά σεμιναρίων εξειδίκευσης στα πιο φρέσκα αντικείμενα των media και της επικοινωνίας.


Τα εξειδικευμένα σεμινάρια της ΝΜS σου προσφέρονται με ολική ή μερική έκπτωση για να ηγείσαι των εξελίξεων στο επαγγελματικό σου πεδίο.Δωρεάν πρόσβαση στα Guest Speakers Series για να είσαι πάντα σε επαφή με τους κορυφαίους.
Δικτυώσου με τους αυριανούς σου εργοδότες, γνώρισε άλλους επαγγελματίες του χώρου και εμπνεύσου στα guest speaking series της σχολής από παρουσιαστές, δημοσιογράφους και στελέχη επιχειρήσεων που ηγούνται της αγοράς σήμερα. Τα networking events της ΝΜS είναι η ευκαιρία σου να κατακτήσεις το μέλλον που στοχεύεις και ως απόφοιτός μας την έχεις δωρεάν.

 

Eνεργοποίησε το ολοκληρωμένο δίκτυο γνωριμιών των καθηγητών σου και εξασφάλισε τη συνέντευξη που θα σου χαρίσει την αποκλειστικότητα.

ALWAYS FIRST TO KNOW

Σε συνεχή σύνδεση με την αγορά εργασίας και με την επικαιρότητα.

Ως απόφοιτος της NMS γνωρίζεις πρώτος τις θέσεις εργασίας που ανοίγουν στα κορυφαία media και επιχειρήσεις.Συνδημιουργώντας στην αγορά των media και έχοντας άμεση σχέση με τα στελέχη της, η NMS υποδέχεται πρώτη και άμεσα τις ανάγκες των κορυφαίων τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών σταθμών, ειδησεογραφικών ομίλων και επιχειρήσεων.

 

Η πληροφορία αμέσως διοχετεύεται στους αποφοίτους και έτσι εσύ είσαι ο πρώτος που διεκδικεί τη θέση εργασίας.

0845

MEET THE NMSERS
GET INSPIRED & JOIN US

Η ευκαιρία σου είναι εδώ.
Γίνε επαγγελματίας των media και δες το όνειρο σου να γίνεται
πραγματικότητα.

Αγγελική Σταθούρου

Γεωργία Γαραντζιώτη

Ξενοφών Σκιντζής

Λίλη Πυράκη

DARE TO BECOME A NMSER

Re imagine Journalism.

Τόλμησε να αφήσεις το δικό σου στίγμα στο μέλλον της δημοσιογραφίας.