ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2021-2022 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2021-2022 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

NMS_900Χ300_ΕΓΓΡΑΦΕΣ (1)


Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

 


Ονειρεύεσαι μια νέα καριέρα στο χώρο των Μedia και της δημοσιογραφίας;
Μετέτρεψε τη γνώση σε αληθινή εμπειρία και απόκτησε τα εφόδια που θα σου αλλάξουν τη ζωή.

Μάθε από τους καλύτερους τα μυστικά για την καριέρα που ονειρεύεσαι στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Σπουδές Τηλεόρασης, Ραδιοφώνου, Ιστοσελίδων, Εφημερίδων, Περιοδικών και social media.

– Μονοετές πρόγραμμα σπουδών και πρακτική για φοιτητές και πτυχιούχους.
– Online μονοετές πρόγραμμα σπουδών και πρακτική
– Διετές πρόγραμμα σπουδών και πρακτική

Μάθε παρουσίαση και να μεταδίδεις τα Νέα από τους καλύτερους, καταξιωμένους και έμπειρους δημοσιογράφους στο πιο σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών, με την καθοδήγηση του Σταμάτη Μαλέλη.

Απόκτησε το θεωρητικό background και ζήσε την πρακτική σε ένα σύγχρονο και φιλικό στο σπουδαστή περιβάλλον. Εκπαιδεύουμε τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές της νέας εποχής, στην Ενημέρωση και την Ψυχαγωγία.

Απόκτησε τις δεξιότητες να ερευνάς ένα θέμα, να παράγεις δημοσιογραφικό κείμενο υψηλού επιπέδου, τις τεχνικές της συνέντευξης και του σχολίου.

Πώς να σταθείς μπροστά στο μικρόφωνο και την κάμερα και να αξιοποιήσεις τις τεράστιες δυνατότητες του διαδικτύου.Πώς να βρεις την είδηση από τα Social Media και πώς να την προωθήσεις.

Η ΝΜS πρωτοπορεί και παρέχει μοναδική εκπαίδευση για την αντιμετώπιση των fake news δίνοντας στους σπουδαστές την απαραίτητη γνώση για τα ειδικά εργαλεία που τουςεπιτρέπουν να διαγνώσουν τις ψευδείς ειδήσεις. 

Δίνουμε τα εφόδια για να ανταποκριθούν σε μια εποχή όπου ο χώρος των media αλλάζει ριζικά και οι νέες τεχνολογίες δημιουργούν νέους κανόνες και τεχνικές στη δημοσιογραφία.

Το 2021, ανανεώσαμε το πρόγραμμα σπουδών, για να ανταποκριθούμε στο νέο τοπίο της ενημέρωσης και τις νέες ειδικότητες που δημιουργούνται στα media, παρέχοντας ειδικά μαθήματα και σεμινάρια για να αποκτήσουν οι σπουδαστές μας όλα τις απαραίτητες
δεξιότητες.

Γι’ αυτό και δίνουμε έμφαση στη γνώση του διαδικτύου, την εκπαίδευση στην αξιοποίηση των social media, την εξοικείωση με τις ψηφιακές πλατφόρμες, το blogging, το podcast, τοWeb TV.

Στόχος μας να βοηθήσουμε στην εκπαίδευση και κατάρτιση ανθρώπων που δεν θα είναι απλώς ικανοί να εργαστούν ως δημοσιογράφοι-παρουσιαστές, αλλά θα είναι ολοκληρωμένοι δημιουργοί πρωτότυπου περιεχομένου (content creators).

Ο στόχος είναι με αυτό τον τρόπο να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πραγματικές γνώσεις και να χτίσουν το δικό τους ψηφιακό portfolio.

Το πρόγραμμα σπουδών δεν περιορίζεται στα μαθήματα αλλά συμπληρώνεται με events, δραστηριότητες, σεμινάρια από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς των ΜΜΕ, που μοιράζονται με τους σπουδαστές την εμπειρία τους και τα μυστικά του επαγγέλματος και φυσικά πρακτική άσκηση σε μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης.

Έτσι, εξοικειώνονται με τις προκλήσεις της δημοσιογραφικής εργασίας, γνωρίζουν από πρώτο χέρι τον χώρο των media, αλλά και έχουν ευκαιρίες να τραβήξουν την προσοχή των στελεχών του χώρου για να ξεκινήσουν τη καριέρα τους.

Γι’ αυτό το λόγο η New Media Studies συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης.
ΜEGA , ΒΗΜΑ , ΤΑ ΝΕΑ , ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ , ΙΝ.GR, OT.GR, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, PARAPOLITIKA.GR &
FM (90,1), NORTH RADIO (Θεσσαλονίκη), DIKAIOLOGITIKA.GR, IEFIMERIDA.GR είναιορισμένες από τις βασικές συνεργασίες μας.

Στη New Media Studies λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας το επίπεδο των σπουδαστών,γνωρίζουμε τον καθένα προσωπικά και προχωράμε μαζί βήμα- βήμα, χτίζοντας εμπειρίες.

Κάνε την αίτηση σου στη New Media Studies και άλλαξε την ζωή σου.

Εξασφάλισε τώρα μια από τις περιορισμένες θέσεις στην NMS.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για μια δωρεάν ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της NMS . Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Πληροφορίες στο: 2107709100

New Media Studies γράφεις…παντού!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.