Άννα Μπουσδούκου

Άννα Μπουσδούκου

ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΣΔΟΥΚΟΥ

Κάθε μέρα μαθαίνω.

Η κάθε μου μέρα απαιτεί πολλή και συνεχή ενημέρωση για να μπορώ να κάνω σωστά αυτό που κάνω, να ενημερώνω τον κόσμο. Είμαι αφοσιωμένη στην εκπομπή μου και στη σωστή ενημέρωση του κοινού.

newmediastudies-mpousdoukou

Ήθελα πολύ να το κάνω, να το τολμήσω!


Τελειώνοντας το Πάντειο Πανεπιστήμιο το 2005, αποφάσισα να κάνω την πρακτική μου στο ραδιόφωνο. Πάλεψα για να το πετύχω, δούλεψα σκληρά. Ξεκίνησα με το ελεύθερο ρεπορτάζ και σιγά σιγά μεταπήδησα στην παραγωγή εκπομπών.

Η κατάλληλη στιγμή


Η μετάβαση μου στην τηλεόραση έγινε όταν ένιωσα έτοιμη και ικανή να ανταπεξέλθω, δεν παρασύρθηκα. Από τον Σεπτέμβριο του 2013, είμαι καθημερινά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και παρουσιάζω την εκπομπή ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ. Στην εκπομπή, παρά το γεγονός ότι στο επίκεντρο βρίσκονται οι οικονομικο-πολιτικές εξελίξεις (κάτι που απαιτεί πολύ περισσότερο διάβασμα, ακόμα και από την εποχή των πανελληνίων), προσπαθώ να εντοπίζω μέσω του ρεπορτάζ ανθρώπους που επιχειρούν, καινοτομούν και μας θυμίζουν και την άλλη όψη του νομίσματος.

Συνεχής ενημέρωση

«Είμαι 30 χρονών και ακόμα μαθαίνω». Πιστεύω απόλυτα στη συνεχή εκπαίδευση γιατί είναι απαραίτητη σε όλους μας. Ο κόσμος αλλάζει τόσο γρήγορα και μόνο όσοι ακολουθούν τις εξελίξεις, πετυχαίνουν. Συνεχίζω και παρουσιάζω αυτή την εκπομπή γιατί δουλεύω σκληρά για να ενημερώνω το κοινό μου με σωστό και έγκυρο τρόπο, παρόλο που αυτό απαιτεί από έμενα να θυσιάζω ώρες από το χρόνο μου.

Η New

Το να διδάσκω σε νέους ανθρώπους αποτελεί για έμενα πρόκληση. Τόσο γιατί πρέπει να μεταφέρω σωστά τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τα βιώματα μου αλλά και γιατί έχω την υποχρέωση να τους προετοιμάσω κατάλληλα για να ανταπεξέλθουν στη σημερινή πραγματικότητα των media.